Tässä artikkelissa kerrotaan miten oppimisalueita voi kopioida ja milloin se voisi olla hyödyllistä.
Miksi kopioida oppimisalueita?
Saatat haluta luoda kopion kun:
Haluat pitää kaksi tai useamman ryhmän erillään. Et esimerkiksi halua heidän näkevänsä toistensa kommentteja, etkä halua tarkastella heidän edistymistään samalta oppimisalueelta.
Esimerkiksi tuotekoulutuksissa haluat pitää asiakkaasi erillään.
Sinulla on useampia ryhmiä opiskelemassa samanaikaisesti tai eriaikaisesti.
Haluat nopeasti luoda koulutuksen, joka on samanlainen toisen koulutuksen kanssa, mutta ilman alkuperäiselle kertyneitä kommentteja tai edistymistietoja.
Miten kopioida oppimisalueita?
1. Kopioitavan oppimisalueen kohdalla paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja napsauta "Kopioi"
Huomaa, että voit tehdä kopioita vain oppimisalueista, joiden ylläpitäjä olet.
2. Tee tarvittavat muutokset ja tallenna kopio
Muokkaa kopion nimeä niin, että sen erottaa alkuperäisestä
Kutsutut oppijat ja kurssikohtaiset ylläpitäjät eivät siirry automattisesti alkuperäisestä kurssista kopioon, mutta ne voi lisätä kurssin jakoasetuksisssa
Huomaathan, että oppijoiden edistymistiedot alkuperäiseltä kurssilta eivät kopioidu
Voit halutessasi sisällyttää kopioon oppijoiden kommentit ja kysymykset alkuperäisestä versiosta – lähtökohtaisesti nämä jäävät pois
Lopuksi paina Tallenna
Oppimisalue näkyy omissa oppimialueissasi. Voit muokata uutta oppimisaluetta vapaasti ja lisätä tai poistaa sisältöjä ilman, että se vaikuttaisi alkuperäiseen.


